The Wing New York

The Wing is a network of work and community spaces designed for women

The wing een co-workingspace (women only working space), de droomwerkplek van elke vrouw (als je het ons vraagt). Je kunt hier netwerken en samenwerken met andere vrouwen. Door samen te werken bereik je meer en ontstaat er een bepaalde magie, zo zeggen oprichters Alda Ly en Chiara De Rege. Dat geloven wij meteen, want het ziet er geweldig uit. De millennial kleuren zorgen ervoor dat je lekker kunt fleeken tijdens je werk. In dit walhalla mogen wij babbelen met Renske Gosseling, de vrouw achter Noobie Box. 

 

Girlboss Renske Gosseling

Girlboss Renske Gosseling woont in Brooklyn met haar man en dochter Kiki. Samen met twee mede-oprichters besloot ze om in New York iets moois uit haar thuisland Nederland te brengen voor aanstaande vrouwen. And there she is: Noobie Box. Noobie Box is een gratis geschenkdoos voor aanstaande moeders, gevuld met geweldige producten, coupons en vertrouwde informatie om vrouwen te ondersteunen tijdens de eerste dagen, weken en maanden van het moederschap.

Dit is girlboss Renske, en wij hadden een koffie date op donderdag 17 oktober! (#goals) Renkse gaf ons het volgende mee: ga altijd je dromen achterna en doe het ‘gewoon’, niet is onmogelijk! 

 

 

Proud

Yesbabe, lees snel waar wij trots op zijn!