Girlboss José Woldring

Als eerste Nederlandse vrouw ooit is José Woldring opgenomen in de prestigieuze ‘Billboard Dance Power Players’-lijst. Woldring verzorgt met haar bedrijf The Media Nanny de PR en marketing voor dj’s als Martin Garrix, David Guetta, Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen. Hiernaast vertegenwoordigt ze merken, restaurants, festivals, sportsterren en vooraanstaande persoonlijkheden. Het maakt haar tot een van de meest invloedrijke personen in de entertainmentsector.

 

Voor ons een absolute powervrouw. Van paardenmeisje naar een powervrouw in de dance-industrie. Hoe heeft ze dit geflikt? Door niet bang te zijn en alle kansen met beide handen aan te pakken. En of ze de allerbeste is in haar vakgebied?! Hier antwoordde ze vol zelfvertrouwen het volgende op: “Zeker!”. Dit is ook gelijk ondernemersles 1, want als je niet zelfverzekerd bent, maak je het voor jezelf heel erg lastig. Wanneer jij in jezelf gelooft, geloven anderen ook in jou!

 

José heeft haar dromen nagejaagd en daar ook altijd keihard voor gewerkt. Want als jij er niet 24/7 met volle 100% voor gaat, dan zijn er wel miljoenen andere mensen die het wél doen. Dus om enigszins succesvol te zijn moet je keihard werken en dat gaat met vallen en opstaan. Het heeft geen zin om een fabulous kantoor te hebben, het gaat er om wat het je uiteindelijk oplevert. Wat deze girlboss  altijd heeft geholpen is haar nieuwsgierigheid. Als je weet wat je moet doen, maar je hebt nog niet alle kennis, ga dan zelf op zoek naar de kennis. Het allerbelangrijkste wat José ons meegaf, als vrouwen onder ons: heb je ergens geen goed gevoel bij, then get the hell out of there!

 

José, deze post is voor jou. Wij zijn 1 van de 129.000 volgers op Instagram, die jou volgen om wie je bent. Bedankt voor je verhaal bij Business on Stage, je inspiratie en je motivatie. Jij mag jezelf vaker op nummer 1 zetten!

Proud

Yesbabe, lees snel waar wij trots op zijn!