The babes

Esmee

Een vlotte meid van 24 jaar die vol enthousiasme zit. Vorig jaar was ze als student Creative Business intern bij Wehkamp als campagne manager. Bij Wehkamp staan vrouwen in alle fases van hun leven centraal. Met een ode aan de kracht en vastberadenheid van het vrouw-zijn in elk stadium van haar bestaan; puber, verleidster, moeder, survivor, powervrouw, oma en alles ertussenin.

Begin dit jaar heeft Esmee als YouTube- en projectmanager bij LINDA. binnen mogen kijken bij hét 360-mediamerk van Nederland. LINDA. heeft de meeste aandacht voor de leukste vrouwen van Nederland. Deze ijzersterke formule in combinatie met duidelijke vormgeving en eigenwijze tone of voice zorgt al meer dan 15 jaar voor een blijvend succes!

Bewust of onbewust, maar afgelopen jaar stond dé vrouw bij haar in de schijnwerpers en dat heeft haar geïnspireerd. Wat Esmee je wil meegeven: ‘Ga altijd je grootste dromen achterna, het is meer dan het proberen waard! Ik ben er bewust van, dat als je écht iets wilt, het je lukt.’

Lisette

Lisette is een vrolijke meid van 23 jaar die gebrand is voor én door succes. Naast de opleiding Creative Business aan Hogeschool Saxion werkt ze als online marketeer bij een jong en dynamisch bedrijf dat blijft groeien.

Als young professional, want zo kan ze zichzelf omschrijven, wordt ze blij van het finetunen en uitwerken van concepten op het gebied van online marketing. Hoe vet is het om een strategie uit te werken die bij je past, in een gebied waar je interesses liggen en waar je energie uit kan halen? Met Yes Babe wil ze andere vrouwen inspireren, tips geven en samen dromen waarmaken. Er gaan nog ontzettend veel mooie dingen gebeuren. Let’s shine!